EMILIA LINDERHOLM                   

 
 

                                              Varmt välkomna till min hemsida!


Jag har utbildat mig både inom klassisk sång och konst men under de senaste åren har konsten tagit över mitt yrkesverksamma liv.

Min  bildvärld växer fram intuitivt och kretsar mycket kring kvinnan med stor inspiration från dansens och operans värld i varma espressiva färger.

Jag arbetar i vattenbaserad olja på linneduk men även i glas i perioder, då med glasblåsaren Micke Johansson i hans hytta strax utanför Nybro. Mina målningar finns även som digital grafik och litografier,maila mig för mer information!

Det största utbudet av min orginalkonst och grafik finner du hos Galleri Melefors i Linköping www.melefors.com . Jag har även verk kontinuerligt hos Galleri Backlund i Göteborg och Galleri Lena Linderholm i Vaxholm.


26 augusti är det vernissage på Galleri Småland i Alvesta , en utställning som doftar Paris, Edith Piaf , Moulin Rouge och Can-Can! Verk av Maurice Blanchard kommer även att finnas på plats! se mer på www.gallerismaland.seSedan 2013  är jag bosatt i den lilla lantliga idyllen Tolg strax utanför Växjö.

där har jag min ateljé som det går bra att besöka enligt överenskommelse.
Följ mig gärna på sociala medier där jag skriver om mitt liv och måleri -@artbyemilialinderholm .