EMILIA LINDERHOLM                   

 
 

                                              Varmt välkomna till min hemsida!


Jag har utbildat mig både inom klassisk sång och konst men under de senaste åren har konsten tagit över mitt yrkesverksamma liv.

Min  bildvärld växer fram intuitivt och kretsar mycket kring kvinnan med stor inspiration från dansens och operans värld i varma espressiva färger.

Jag arbetar i vattenbaserad olja på linneduk men även i glas i perioder, då med glasblåsaren Micke Johansson i hans hytta strax utanför Nybro.

Mina målningar finns även som digital grafik och litografier,maila mig för mer information.


Det största utbudet av min orginalkonst och grafik finner du hos Galleri Melefors i Linköping www.melefors.com . Där kan du även inhandla orginal såsom grafik av mig via deras fina nätgalleri.

Jag har även verk kontinuerligt hos Galleri Backlund i Göteborg, Galleri Lena Linderholm i Vaxholm och Hägernäs Strand galleri i Täby.


27-29 oktober är det dax för antik och konstmässan i Borås! Mina målningar finns på plats i Galleri Melefors monter  E:25 . För mer information se www.melefors.com Varmt välkomna!
Sedan 2013  är jag bosatt i den lilla lantliga idyllen Tolg strax utanför Växjö.

där har jag min ateljé som det går bra att besöka enligt överenskommelse.
Följ mig gärna på sociala medier där jag skriver om mitt liv,min trädgård , och såklart mitt  måleri !  @artbyemilialinderholm både på instagram och facebook.