Solgul sol och iskalla snöiga ängar. December kom med isande kyla och frostiga ängar. Så vackert med den vita snön och den varmt gula solen så det nästan gör ont.

Tillbakablick

För ett år sedan tänkte vi nog alla att nu är pandemin äntligen över! Äntligen kan världen börja läka. Vi anande inte att ett hemskt krig stod och väntade med allt sitt mörker.

Vi lever i en utmanande tid. Jag fortsätter vidhålla att vi måste kämpa för glädjen, kämpa för dem i världen som flyr och står upp för sin frihet. Inte fastna i det hemska, det är förödande. Sprida vänlighet och grönska och färg genom svärtan, ibland känns den helt ogenomtränglig men vi kan ta oss vidare.

Mitt 2022 har trots allt bjudit på massor av fina nya samarbeten och fördjupning av gamla. Mycket resande, skapande och målande. Många skratt, men också tårar. I ateljén just nu växer massor av nya verk fram både med varma färger och svärta och en hel del kvinnogestalter såklart! Och nu strax står julen för dörren och ett alldeles glittrande nytt år – 2023.

Bok Emilia Linderholm

Julklappstips

I januari kommer jag släppa alla datum på de utställningar och sammanhang jag kommer finnas i under 2023, där jag hoppas kunna möta dig!

Fram till dess har du möjlighet att beställa min bok om mitt konstnärskap  illustrerat med målningar och vackra foton. Nu med fint julpris fram till sista december.

Köp min bok ”Färg & frihet” i julklapp!

Julpris: 350kr inkl. frakt (gäller till 31 dec)
Skicka din beställning till emilia@linderholm.se

Bok Emilia Linderholm

Vill du kika på min konst så kan du bege dig till www.melefors.com fina julsalong där det kommer publiceras lite nya verk hela julhelgen.

22 januari kommer Filosofia mediyoga och min kurs tillbaka – en fin present att ge sig själv eller någon älskad i gåva.

Nu önskar jag er alla riktigt fina vilsamma dagar med mycket kärlek och värme!

Emilia Linderholm och Sofia

Emilia Linderholm och Sofia Rappe