Nu är jag snart på väg till Antikmässan i Stockholm som alltid går av stapeln 13-16 februari. 2014 ställde jag ut där för första gången och det blev lite av mitt genombrott som konstnär därför betyder den mässan något extra för mig!

Nordens största mässa för antik och konst

Jag älskar mixen av nutida konst, loppisfynd, dyrgripar, vackra möbler och äldre konst som finns här.

En underbar mix både av utbudet men också av människorna som ställer ut och också besökarna . Gamla unga alla intresserade av inredning ,konst , antik och design!

För oss konstnärer som inte har några afterwork eller firmafester blir mässorna en jättefin mötesplats där nya kontakter uppstår och en varm gemenskap. Halva upplevelsen är nästan kvällarna. God mat och samtal om livet och konsten .

Foto: Martina Mellgren

I år ska glasblåsare Micke Johansson och jag bli intervjuade om vår konst på Stora scenen torsdag 14 februari 16,30 Varmt välkomna till det!

Årets kollektion av måleri och glas för mig är lekfullhet, livsglädje men också något som heter ”Bliss ” .

Olja på linneduk . ”Trust the timing of your life”

Den där känslan som ibland kommer som en varm lycka i hela kroppen. Förundran över livet, tacksamheten den djupa ödmjuka lyckan över allt det vi älskar.

Den kan väckas av en underbar soluppgång, en magisk konsert med din favoritmusik. Eller en promenad i solen med ditt barnbarn eller barns lilla hand i din.

Känslan av att bli uppfylld av något stort. Det finns forskning som visar att det är otroligt viktigt att omge sig med upplevelser av detta slag och jag tror att det är helt rätt . Lika viktigt som träningspass och nyttig mat, om inte viktigare! Så varmt välkommen till min värld som du kan uppleva i Galleri Melefors monter.

Det blir mycket färg, form och kärlek!

Jag visar även mitt glas som jag gör med Micke Johansson men också en helt ny färgstark unik kollektion glas skapad på Orranäs Bruk som ligger i Orrefors park.

Glasvas skapad hos Micke Johansson i Örsjö.

Jag finns på plats torsdag-lördag i  Galleri Melefors monter B04.31 ihop med ett stort härligt gäng nutida konstnärer och även verk av storheter som Chagall, Banksy och Bruno Liljefors!

 

Foto från Orranäsbruk och ett smakprov av nya glasvaser.

Ha nu en fin dag så hoppas jag att vi ses i Stockholm!