Att våga leva ”FEARLESS” är något jag verkligen lärt mig av min fantastiska vän och konstnärskollega Karin Holmström. Nu har jag fått äran att vara med i hennes interjuvserie ”Den framgångsrika kreatören” tillsammans med många intressanta och inspirerande personligheter.  Välkommen att lyssna!

 

”Den framgångsrika kreatören” 12-21 juni

Min vän konstnären Karin Holmström har samlat över 20 kreativa experter och inspiratörer för att intervjua dem under temat ”Vad utmärker framgångsrika kreatörer?”

Genom att anmäla dig via länken nedan kommer du får höra konstexperter, gallerister, coacher, skulptörer, författare och konstnärer som mig berätta om vad som utmärker en framgångsrik kreatör och hur man håller sin kreativitet levande.

Intervjuserien är gratis men du behöver anmäla dig för att tillgång till alla tips och gåvor.

Hämta din biljett här!

 

 

Intervjuserie online "Den framgångsrika kreatören"