Nu lättar äntligen restriktionerna och vi får möjlighet att mötas på flera utställningar i höst. Den 6 oktober släpper jag min nya bok ”Färg och frihet”. En bok som handlar om glädje, sorg, min konstnärlig kreativet och mitt arv. Jag ser verkligen fram emot att få träffa er i höst och berätta om boken och visa min konst!

Fotograf Sofia Regnander

UTSTÄLLNINGAR HÖSTEN 2021

När många restriktioner försvinner öppnar även utställningar och mässor upp igen, se tider för mina utställningar i höst här.

 

29 sept – 3 okt

Skördefesten på Öland. Där kan du se min konst på Glasgalleri Vackra ting mitt på Stortorget.

 

6 oktober

Bokrelease på Galleri Melefors och även lite första visning av visa verk inför ”Affordable artfair”.
Boken kostar 395kr och går att köpa via Galleri Melefors hemsida.

 

9-10 oktober

Växjö Konstrunda. Jag håller öppet i min ateljé i lilla Tolg utanför Växjö hela helgen.

 

14-17 oktober

Allt detta roliga avslutas med fantastiska Affordable artfair i Stockholm med en stor kollektion konst och glas som släpps online redan 2 oktober av mig så håll utkik! På www.melefors.com kan du boka din biljett till mässan och även se de senaste verken som publiceras.