Nu har jag varit i Stockholm på fantastiska Nalen .

Förra året fick jag den stora äran att bli formgivare för WSA priset .

Det delas ut sedan 2000 till Sveriges bästa webbplatser.

Att först få skapa priset och sedan även få vara med och berätta och dela ut det är så roligt och overkligt.

Nalen är en fantastisk anrik plats där min pappa spelat så många gånger så känns så fint att få vara där en hel dag och kväll.

 

 

Otroligt proffsigt och fint ordnat var hela evenemanget, här blir jag intervjuvad av Pierre Du Rietz om priset som är i glas och skapat med Micke Johansson i Örsjö. ”En droppe solsken ” är namnet.

Min mamma Lena Linderholm och jag ses inte så ofta eftersom jag sedan 7 år bor i Småland i lilla Tolg. Jag saknar henne jättemycket men det var viktigt för mig att flytta och bli min egen. Dock har vi vansinnigt trevligt när vi ses och vi hade en så fin dag och kväll ihop! Det är roligt att kunna inspirera varandra och stötta varandra.

Vi har verkligen en stor kärlek till färg och ljus gemensamt och en längtan att få gestalta och sprida ett som jag ser det kvinnligt utryck och språk som grundar sig i värme.

Nu är jag hemma i mitt hus i Småland och snart väntar härliga Konst och Antikmässan i Stockholm där jag ställer ut i Galleri Melefors monter för 6 året i rad. Varmt välkomna!

Foto : Martina Mellgren.