Visioner & drömmar, olja på duk

Jag är fortfararande uppfylld av Konst- och Antikmässan i Stockholm. Så härliga dagar med kollegor och många nya och gamla kunder. Tack ni som tog er tiden att komma! Du vet väl att de sista verken av mig finns kvar på melefors.com?

 

Nu vaknar våren till liv!

Imorse tog jag en ljuvlig morgonpromenad i det gråa, men nu varmare vädret. Mossan, kvistarna, de vita och svarta björkstammarna och alla tidiga vårlökar ger mig inspiration. Hoppas ni har det bra i den spirande våren!

4-11 maj kommer en fortsättning på min vårkollektion, som då blir sommarkollektion. Hoppas vi ses i Linköping då sköna maj är här!

Emilia Linderholm glaskonstnär

Glasklänningar i samarbete med Orranäs glasbruk

 

Besök Öland och glasgalleri Vackra Ting i påsk

Jag är så tacksam för de långa och fina samarbeten som jag har utvecklat under åren. Ett av dem är med Glasgalleri Vackra Ting på fina Öland. Mitt i Borgholm, på Västra kyrkogatan 24, ligger denna härliga butik som drivs av Susanne Wirengren.

Hon har sedan 2006 erbjudit unikt och limiterat konstglas från Smålands främsta glasbruk. Susannes specialitet är konstglas från Orrefors Kosta Boda och Orranäs glasbruk. Vi hittade varandra just genom glaset, men hon ville även erbjuda Ölandsborna mitt måleri och min grafik, vilket är väldigt kul! Att komma till hennes exklusiva och vackra butik är alltid en fröjd för ögat och Susanne med sin varma personlighet sprider en trevlig stämning.

I påsk öppnar hon upp och visar en rad nya fine art digigrafier av mig, så passa på att kika in där om du är på resande fot på Öland i påsk!

Emilia Linderholm - Gläntan
Gläntan, olja på duk

Till sist, ett inspirationstips!

Jag brukar ta med mig en korg och plocka in lite av den tidiga våren, när snödropparna tittar upp så är det dem jag plockar in i små söta vaser. Ta fram akvarellfärg och våga även måla med kvistar eller mossa, det kan bli nya spännande mönster! Eller varför inte ta en silhuett av ett blad? Att släppa in naturen är ljuvligt och ger mycket tillbaka, både i hemmet men också i skapandet.

Vill du fyllas av inspiration inför våren? Beställ min bok ”Färg och frihet”, en bok full av inspiration, konst och min livsresa. Börja prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du beställa boken för 300kr inkl. frakt (ord pris är 395kr). Prenumerera här!

Emilia Linderholm bok Färg och Frihet

Jag önskar dig en Glad Påsk!
Emilia Linderholm